Vastuullisuus & laatu

Teemme kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja

Ympäristövastuu

Asumme keskellä Suomen kauneinta järviluontoa ja meille on sydämen asia pitää huolta alueemme ympäristöstä. Vähennämme rakentamisen aiheuttamaa ympäristökuormitusta huomioimalla rakennuksen koko elinkaaren.

Pyrimme rakentamaan mahdollisimman energia- ja resurssitehokkaasti ja pyrimme minimoimaan aiheuttamamme hiilijalanjäljen. Kierrätämme mahdollisuuksien mukaan kaiken, rakennamme energia- ja resurssitehokkaasti ja huolehdimme jätehuollosta.

Taloudellinen vastuu

Laadukas ja kustannustehokas rakentaminen lähtee hyvästä suunnittelusta ja oikeista materiaalivalinnoista. Hyvin suunnitellut rakennukset kestävät aikaa ja ovat sekä terveellisiä, että turvallisia. Rakentamisen aikana tarkkailemme laatua työmaavalvonnalla ja varmistamme asiakkaillemme aikaa kestävän lopputuloksen.

Sosiaalinen vastuu

Työturvallisuus ja työntekijöiden hyvinvointi ovat meille ensiarvoisen tärkeää. Jatkuvalla riskienhallinnalla ja ennakoimalla mahdollisia riskitekijöitä teemme rakennustyömaasta turvallisemman paikan tehdä töitä. Työturvallisuutta edistämme systemaattisella perehdytyksellä ja koulutuksella.

Laatu

Me Savonlinnan Rakentajissa olemme ylpeitä työstämme. Intohimomme on toteuttaa kaikki rakennustyöt eri vaiheet ja yksityiskohtineen laadukkaasti ja jämptisti. Hyödynnämme työmaakohtaista laadunvarmistusta, meillä on RALA-pätevyys ja yrityskohtainen laatujärjestelmä.

Huolehdimme yhteiskuntavastuusta ja turvallisuudesta. Olemme luotettava kumppani. Kanssamme on mutkatonta toteuttaa isot ja pienet korjausrakentamisen kohteet sekä rakentaa uutta.

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Korjausrakentaminen - asiantuntijat palveluksessasi

Hallitsemme korjausrakentamisen erikoisvaatimukset eri olosuhteissa ja toteutamme kohteet usein sääsuojan alla. Kosteus- ja homevauriot, modernisoinnit, ikkunoiden vaihdot, parvekeremontit sekä putkisto- ja hissisaneeraukset mm. ovat arkipäiväämme. Huomioimme asiakkaiden toiveet ja noudatamme sovittuja aikatauluja. Kun tarvitset luotettavan ja osaavan rakennusliikkeen kohteellesi, kannattaa ottaa yhteyttä.

Julkinen rakentaminen - kustannukset kurissa

Meillä on luja tahto tehdä hyvää laatua ja asiat viimeisen päälle. Hyödynnä Rakentajien vankka kokemus julkisten kohteiden toteuttamisesta, haastavista korjaustöistä ja vaativista vaiheistuksista. Koulujen saneeraukset, terveydenhuollon kohteet, energialaitokset, hoivakodit jne ovat toteuttamiemme kohteiden listalla. Vankka osaaminen, pitkä kokemus ja tehokas toimita pitävät kustannukset kurissa ja rakentamisen laadukkaana.

Taloyhtiöt - huomioimme asukkaat

Ymmärrämme, että taloyhtiössä asuvien ihmisten arki pitää sujua mahdollisimman hyvin remontin aikana ja usein keskellä. Rakentajat osaavat suunnitella sekä toteuttaa työvaiheet oikein ja joustavasti. Ikkunaremontit, parvekkeiden uusimiset, putkistosaneeraukset, kattojen korjaukset ja vesivahinkojen korjaukset hoidamme yli 40 vuoden kokemuksella. Hyödynnämme rakentamisessa uusimman teknologia ratkaisuja ja työtapoja.  Huolehdimme aikataulusta ja työmaan siisteydestä. Meiltä kannattaa pyytää tarjous!