Tietoa meistä

Rakentajien tarina

Savonlinnan Rakentajat Oy:n lyhyt historia

1980

Niilo Käyhkö ja Pentti Pentikäinen perustivat Rakennusliike Käyhkö & Pentikäinen Ky:n

1992

Yrityksen nimi ja yhtiömuoto muuttui Rakennusliike Niilo Käyhkö Oy:ksi ja Niilo Käyhköstä tuli yrityksen pääomistaja

2003

Rakennusliike Niilo Käyhkö Oy osti Savonlinnan Rakentajat Oy:n liiketoiminnan

2012

Raimo Tynkkynen ja Pasi Juvonen ostivat Rakennusliike Niilo Käyhkön koko osakekannan

2018

Yrityksen nimi muutettiin Savonlinnan Rakentajat Oy:ksi

Laatu ratkaisee

Laadukas lopputulos ja tyytyväiset asiakkaat on meille ollut tärkeintä yli 40 vuoden ajan. Rakentaminen on taito- ja tahtolaji. Kokemus on yhdistettävä uusimpaan tietoon, kehittyviin materiaaleihin sekä rakentamisen uusiin menetelmiin. On oltava tahto ja osaaminen löytää ratkaisut, jotka kestävät aikaa ja tiukkaa tarkastelua.

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Korjausrakentaminen - asiantuntijat palveluksessasi

Hallitsemme korjausrakentamisen erikoisvaatimukset eri olosuhteissa ja toteutamme kohteet usein sääsuojan alla. Kosteus- ja homevauriot, modernisoinnit, ikkunoiden vaihdot, parvekeremontit sekä putkisto- ja hissisaneeraukset mm. ovat arkipäiväämme. Huomioimme asiakkaiden toiveet ja noudatamme sovittuja aikatauluja. Kun tarvitset luotettavan ja osaavan rakennusliikkeen kohteellesi, kannattaa ottaa yhteyttä.

Julkinen rakentaminen - kustannukset kurissa

Meillä on luja tahto tehdä hyvää laatua ja asiat viimeisen päälle. Hyödynnä Rakentajien vankka kokemus julkisten kohteiden toteuttamisesta, haastavista korjaustöistä ja vaativista vaiheistuksista. Koulujen saneeraukset, terveydenhuollon kohteet, energialaitokset, hoivakodit jne ovat toteuttamiemme kohteiden listalla. Vankka osaaminen, pitkä kokemus ja tehokas toimita pitävät kustannukset kurissa ja rakentamisen laadukkaana.

Taloyhtiöt - huomioimme asukkaat

Ymmärrämme, että taloyhtiössä asuvien ihmisten arki pitää sujua mahdollisimman hyvin remontin aikana ja usein keskellä. Rakentajat osaavat suunnitella sekä toteuttaa työvaiheet oikein ja joustavasti. Ikkunaremontit, parvekkeiden uusimiset, putkistosaneeraukset, kattojen korjaukset ja vesivahinkojen korjaukset hoidamme yli 40 vuoden kokemuksella. Hyödynnämme rakentamisessa uusimman teknologia ratkaisuja ja työtapoja.  Huolehdimme aikataulusta ja työmaan siisteydestä. Meiltä kannattaa pyytää tarjous!