Uudistuotanto

Huolellinen suunnittelu ja laadunvarmistus takaavat erinomaisen lopputuloksen

Uudistuotanto koostuu asuinrakennuksista, kerros- ja rivitaloista sekä yritysten toimitiloista.

Toteutamme rakennusprojektit aina laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Haluamme tarjota parasta asiakaspalvelua itäsuomalaisella yrittäjäasenteella ja kanssamme on helppo asioida. Toimimme avoimesti ja mutkattomasti, emmekä hätkähdä pienistä.

Otamme kaikki projektit henkilökohtaisesti, nimeten niihin ammattitaidoltaan sopivimmat ja osaavimmat asiantuntijamme.

Kotona Manor, Rantasalmi

Kerro meille millaisen kohteen haluat toteuttaa ja asiantunteva rakentamispalvelumme ottaa haasteen vastaan

Referenssit

Uudiskohteita

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Korjausrakentaminen - asiantuntijat palveluksessasi

Hallitsemme korjausrakentamisen erikoisvaatimukset eri olosuhteissa ja toteutamme kohteet usein sääsuojan alla. Kosteus- ja homevauriot, modernisoinnit, ikkunoiden vaihdot, parvekeremontit sekä putkisto- ja hissisaneeraukset mm. ovat arkipäiväämme. Huomioimme asiakkaiden toiveet ja noudatamme sovittuja aikatauluja. Kun tarvitset luotettavan ja osaavan rakennusliikkeen kohteellesi, kannattaa ottaa yhteyttä.

Julkinen rakentaminen - kustannukset kurissa

Meillä on luja tahto tehdä hyvää laatua ja asiat viimeisen päälle. Hyödynnä Rakentajien vankka kokemus julkisten kohteiden toteuttamisesta, haastavista korjaustöistä ja vaativista vaiheistuksista. Koulujen saneeraukset, terveydenhuollon kohteet, energialaitokset, hoivakodit jne ovat toteuttamiemme kohteiden listalla. Vankka osaaminen, pitkä kokemus ja tehokas toimita pitävät kustannukset kurissa ja rakentamisen laadukkaana.

Taloyhtiöt - huomioimme asukkaat

Ymmärrämme, että taloyhtiössä asuvien ihmisten arki pitää sujua mahdollisimman hyvin remontin aikana ja usein keskellä. Rakentajat osaavat suunnitella sekä toteuttaa työvaiheet oikein ja joustavasti. Ikkunaremontit, parvekkeiden uusimiset, putkistosaneeraukset, kattojen korjaukset ja vesivahinkojen korjaukset hoidamme yli 40 vuoden kokemuksella. Hyödynnämme rakentamisessa uusimman teknologia ratkaisuja ja työtapoja.  Huolehdimme aikataulusta ja työmaan siisteydestä. Meiltä kannattaa pyytää tarjous!